Zorgtrends vragen om flexibiliteit

De zorg verandert snel. Zorgorganisaties moeten dus meebewegen met de trends in de markt. Q2W Werken in de Zorg biedt de flexibiliteit die daarvoor nodig is. Q2W beheert een eigen flexpool van zorgmedewerkers met een arbeidsovereenkomst met vaste uren. Deze flexkrachten werken op diverse plekken in een flexibele schil als aanvulling op jullie eigen bezetting. Je laat weten wanneer je zorgpersoneel nodig hebt, wij zorgen voor de juiste zorgkracht op de juiste plek.

referentieBart Graste 3C Advies

Q2W heeft mij in oktober 2013 voorgedragen als interim-manager bij Trajekt, welzijnsorganisatie Zuid-Limburg. Dit proces verliep vlot en deskundig. Uiteindelijk heeft de organisatie 20 maanden van mijn diensten gebruik gemaakt waarbij ik ook projectmanagement heb uitgevoerd. Zowel de opdrachtgever als …


Jan Schellekens, Manager HRM van RSZK

Ik heb vanuit RSZK zeer prettige contacten met Q2W Personeelsdiensten, ze zijn makkelijk benaderbaar en hebben voldoende kennis van zaken. Medewerkers van Q2W doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!


Pascal Conemans, Hoofd HR Stichting Trajekt

Wij hebben prima ervaringen met Q2W, onder andere bij de inhuur van interim management, maar ook als het gaat om mobiliteitsvraagstukken. Ze zijn innovatief, helder en accuraat.


Selma Simonis, Poolmanager Talenten Management Bank

‘Ik heb Q2W leren kennen als een partner met een groot netwerk met goede kandidaten. De medewerkers hebben kennis van de zorg en denken mee.’


Angeline van Kessel, Vitaal Flex

“Het is fijn om samen te werken met Q2W door hun transparantie en efficiënt meedenken,
als opdrachtgever weten we dit erg te waarderen”


Ingrid van Nuenen-Manager Wever Plan&Flex

Prima schakelen met Q2W! Ze leveren goede kandidaten en de lijnen zijn kort. Q2W denkt mee bij personele vraagstukken, zelfs adviezen gekregen die voor Q2W zelf niets opleveren. De gesprekken ervaar ik als prettig, ontspannend en concreet.

Zorg op elk niveau

Ons vacatureaanbod varieert van helpende (+), verzorgende (IG) en verpleegkundige voor instellingen en thuiszorg tot specialisten, (basis)artsen, HBO-verpleegkundigen en andere hoger opgeleide kandidaten. Q2W heeft moderne snufjes op het gebied van online betaling en registratie en een handige app ten behoeve van de planning. Onze gemotiveerde mensen komen graag bij je organisatie werken!

Hoe wilt u werken?

Ben je op zoek naar een flexibele of vaste baan in de zorg bij jou in de buurt? Bij Q2W Werken in de Zorg ben je aan het juiste adres. We horen graag hoe je het liefst wilt werken: in de vorm van losse diensten op de dagen die je beschikbaar bent, of een aantal vaste uren per maand bij een klant naar keuze? In de thuiszorg, de ouderenzorg of in één van de Brabantse ziekenhuizen? Kom snel langs voor een kennismaking, dan laten we graag ons aanbod zien.

Flex– en roosterplanning

Q2W Werken in de Zorg begeleidt zorgorganisaties bij het uitbrengen van een strategisch flexadvies. Zo bouwen we aan een flexibele organisatie die meebeweegt met de productievraag en met wijzigingen in wet- en regelgeving. Onze consultants werken aan de hand van het volgende projectplan:
• Onderzoek d.m.v. interviews bij MT-leden, leidinggevenden en planners
• In kaart brengen strategische flexbehoefte door uitgebreide analyse
• Aansluiten van flexbeleid bij bestaand roosterbeleid
• Advies t.a.v. centrale plan- en flexorganisatie aan RvB, OR en directie
• Implementatieplan t.a.v. veranderingstraject
• Inrichten en begeleiden van een projectorganisatie ten behoeve van de implementatie

Close
Go top