Flexibel werken groeit!

Flexibiliteit maakt onze economie sterk en geeft volop kansen op een baan. De flexibiliteit in de arbeidsmarkt is de afgelopen jaren stevig gegroeid – en die groei zet de komende jaren verder door. Flexibele arbeid biedt volop afwisseling en uitdaging. Je kunt in relatief korte tijd veel ervaring opdoen in uiteenlopende bedrijfsculturen en functies. Veel vrijheid én snel leren: daarom is flexibel werken ideaal!

ReferentieVan der Putten B.V. – Plaatwerk & Luchtkanalen

“Q2W weet als geen andere invulling te geven aan onze behoefte aan flexibel personeel. Geen toeters en bellen, geen gedoe of onnodig gekwebbel. Gewoon goede arbeidskrachten, duidelijke voorwaarden en een passend tarief. Dat is wat we nodig hebben, dat is …


Peter de Werdt – Pieters de Werdt BV

“Een dienstverlening waar je U tegen zegt. Komen altijd de afspraken na, en een net woordje is altijd van toepassing. Alleen maar lof over dit bedrijf.”


Richard Calmer – Teamleider Bedrijfsbureau Eindhoven Smartwares® Safety & Lighting Eindhoven BV

“Snel kunnen schakelen en anticiperen op onze vraag met betrekking tot inhuur. Goede duidelijke samenwerking”


“Q2W is een jonge organisatie met enthousiaste medewerkers, die doen wat ze beloven. Ondanks ons behoorlijk ongestructureerde aanvraagpatroon maken wij gelukkig niet mee dat het gevraagde niet (op tijd) werd ingevuld. Bovendien zorgt Q2W er altijd voor dat zij bekend …

Op zoek naar personeel?

Dan gaat Q2W Uitzenden voor jou aan de slag. Eén van onze deskundige collega’s neemt samen met jou de functie door. Om een goede match te vinden vragen we niet alleen naar de functie-eisen en benodigde werkervaring. Ook de omgevingsfactoren, iemands persoonlijkheid en de sfeer binnen jouw bedrijf spelen een belangrijke rol. Wij wegen al deze aspecten mee om te beoordelen of onze kandidaat binnen je onderneming past. Zo vinden we de perfecte match.

Kies uit onze diensten

Q2W Uitzenden doet meer dan alleen het zoeken en vinden van flexibel personeel. Wij verzorgen ook detachering, payrolling, werving, selectie en bemiddeling van ZZP-ers. Voor welke dienst je ook kiest: ons team van enthousiaste en deskundige medewerkers staat voor je klaar. Want als het gaat om oplossingen voor flexibele arbeid, willen wij graag de beste zijn!
Q2W is lid van de ABU en NEN-gecertificeerd en maakt gebruik van een G-rekening.

Close
Go top