Loopbaanbegeleiding

Je bent tevreden met je huidige baan, maar onderbewust is er toch iets wat je dwarszit. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of kun je nog meer uit je baan halen, dit zijn vragen die in ieders loopbaan naar voren komen. Q2W Mobiliteit helpt je om jouw loopbaan te analyseren en te ontdekken wat jouw drijfveren, interesses en capaciteiten zijn. Deze informatie kan jou helpen bij het nemen van beslissingen of het zetten van vervolg stappen.

Wij bespreken de inhoud en de werkvorm van het traject, daarin staat centraal dat de werkwijze past bij jouw persoonlijke situatie. Ons loopbaantraject start met een intakegesprek met een ervaren loopbaanadviseur. Op basis van dit gesprek leveren wij een loopbaanplan op maat, dat wij persoonlijk met je bespreken. In dit plan staat beschreven met welke hoe het traject er zal zien en met welke methoden en technieken uw loopbaanvraag beantwoord wordt. Daarna gaat u aan de slag met een ervaren loopbaancoach die uw drijfveren, kwaliteiten, uitdagingen, interesses en doelen analyseert, zodat u weer succesvol aan de slag kunt.

Onze loopbaanadviseurs

De loopbaanadviseurs van Q2W Mobiliteit hebben ruim 20 jaar ervaring. Zij zetten hun expertise van loopbaan coaching en kennis van de arbeidsmarkt in, om jouw traject zo uitstekend mogelijk tot een einde te brengen.

Close
Go top